Mārtiņš Liberts ([info]djhurio) rakstīja,
@ 2007-05-30 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Placebo - Commerical For Levi

Placebo
Nu nepatika. Nez pirmo reizi laikam koncerts gandrīz nekādas emocijas neraisīja. Laikam pārāk daudz jau to koncertu.

Lai arī viss it kā bija forši. Malko visas dziesmas dziedāja savādāk nekā albumos. Pirms katras dziesmas bija tādi interesanti intro, kas lika klausītājam minēt, kura būs nākamā dziesma. Pārāk daudz dziesmu no Meds (laikam visas). Pirmo reizi redzēju, ka nebija tās n-tās atpakaļ nākšanas un pēdējo dziesmu spēlēšanas. Jocīgi.

Vispār secināju, ka labākie koncerti ir bijuši tie, kuros spēlēja man mazpazīstamas grupas. Laikam ir nepieciešams kaut kāds pārsteigums, kaut kas nezināms. Tam apstiprinājums ir tas, ka divi labākie koncerti man ir bijuši Masive Attack un Underworld - abas grupas pirms koncerta nebija starp bieži klausītām - var pat teikt, ka tās man bija nezināmas, bet iespaidi no šiem koncertiem - grandiozi. Visi pārējie "favorīti" - Metallica, Killswitch Engage, Placebo nestāv klāt. Mīļu grupu koncerti kļūst kā ķekša koncerti, lai sev pateiktu - jā es tur biju. Bet jaunas emocijas tie nerada. Diezgan jau loģiski.

Tā, ka ir pamatotas cerības, ka Muse būs labs, jo Muse sāku intensīvāk klausīties tikai pēc biļušu iegādes. Pat neesmu noklausījies visu viņu repertuāru - un varbūt nemaz nevajag ;)

P.S. Pa sienu rāpo zirneklis. Lai jau dzīvo.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

vimba_zlobnaja
(Anonīms)
2007-06-01 00:37 (saite)
Un kā šīs dienas Ozzy? Nebiji? Man ar kaut kāda dīvaina sajūta palika pēc šī konča. Nebija atpakaļ nākšanas, nenospēlēja dziesmu ko prasija (vismaz man apkārt cilvēki uzstājīgi prasija), vismaz kaut kāds biku šovs tomēr bija. No IMHO labākajiem jāatzīmē Billy Idol koncis pagājušajā gadā, supper. Tā vien gribējās uzgriezt autiņā vēl kādu dziesmu, bet Ozzy tādu sajūtu neradija :(
Skuj sapratīsi kapēc tā.... ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: vimba_zlobnaja
[info]djhurio
2007-06-01 04:25 (saite)
Uz Ozzy nebiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?