Mārtiņš Liberts ([info]djhurio) rakstīja,
@ 2003-04-03 14:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Kittie - In Winter

Labas ziņas.
Es jau sen biju nolēmis, ka jauno Metallicas albūmu "St.Anger" pirkšu veikalā. Un nesen uzzināju, ka līdz ar Audio CD saņemšu Bonuss DVD. Laikam šis būs pirmais ārzemju mūzikas albūms CD formātā, kuru es būšu iegādājies legāli. Esmu pircis legālās kasetes:



Arī Latvijā rādīs filmu "8 Mile". Filmas vispār reti skatos, bet šito gan gribās redzēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gismo
2003-04-04 02:34 (saite)
Es arī esmu pircis oriģinālu mūziku uz CD - Aivara Hermaņa disku [Mans Laiks...]. Disku pirku M-Dailē, pārdevējs kaut ko zem letes ilgi čakarējās, likās aizdomīgi, nopētīju disku - a vāciņš ta salauzts. Bikiņ nācās pastrīdēties, bet vāciņu samainīja. Neteikšu, ka visi, bet daudzi šī veikala darbinieku attieksme pret klientiem ir tāda paša kā Sony veikalā. Sony veikala pārdevējus vēl no vienas puses var saprast, tur ir tādā aparatūra pār tādu cenu, ka lielākā daļa veikala apmeklētāju neko tur nopirkt nevar, bet veikals taču nav muzejs. Savukārt, no otras puses, daļā minēto veikalu pārdevēju tā pat kā Elkor veikalu pārdevēji vai nu maz ko zin par veikalā atrodamajām precēm, vai arī izrāda īpaši tizlu attieksmi pret potenciālajiem klientiem.

P.S. Me jau noskatījās 8. jūdzi. Kinoteātrī, protams cits efekts, bet mājās... visādā gadījumā, filma un Eminema klipi labi sader kopā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?